HTML

Megvegyem?

Friss topikok

  • seohungary: Van lehetőség arra, hogy önnek is saját e-kereskedelmi vállalkozása legyen, melyet otthonról működ... (2017.04.28. 10:43) Merre tart a vásárló?

7 szempont fogorvos választáshoz

2018.03.15. 18:27 Sándor Krisztián

Kinek higgy? Amikor fogászati ellátásra van szükséged, a munkatársad ajánlását fogadd el, vagy az interneten fellelhető információk alapján dönts? A helyes válasz természetesen az, hogy mindkettő értékes információforrás. És ha még van időd megfontolni a dolgot, akkor az alábbiakban adunk 7 szempontot a jó döntéshez.

Hófehér fogsorok

  1. Idő és távolság, megközelíthetőség
    Az idő pénz. Érdemes közeli rendelések között válogatni, elkerülni a fölösleges utazgatást. Budapesten a jó tömegközlekedés, valamint a parkolási lehetőségek is szempontok lehetnek.
    Ugyanakkor a helyszínen, várakozással eltöltött idő is veszteség. Bár általában mindenütt időpontra érkezünk, óhatatlan előfordulnak csúszások.
  2. Szakterület, szaktudás
    Ha súlyosabb esetnek érezzük magunkat, érdemes olyan fogorvost választani, akinek szakterülete egybevág a mi problémánkkal. Esetenként érdemes lehet keresni fogpótlás, fogszabályzás vagy fogmegtartás specialistát. Ha nem akarunk elszakadni a megszokott fogorvosunktól, érdemes eleve olyan fogászatot választani, ahol különböző fogászati területek szakemberei dolgoznak egymás mellett.
  3. Rendelkezésre állás
    Ha napközben nem nagyon tudunk elszakadni munkahelyünktől, fontos olyan fogászatot választani, ahol az esti órákban is fogadnak bennünket. Esetenként az is jópont lehet, ha tudjuk, ügyeleti rendszerben (tehát éjjel-nappal vagy hétvégén) is elérhető kedvenc fogorvosunk vagy annak kollégája.
  4. Empátia és bizalom
    Az orvos-páciens kapcsolat nagyon fontos. Olyan fogorvos mellett tegyük le a voksunkat, akiben megbízunk, és aki képes bennünket kelőképpen megnyugtatni!
  5. FájdalomcsillapításFájdalomcsillapítás
    Van, aki szinte bármilyen helyi érzéstelenítéssel állja a kezeléseket, más még az apróbb fájdalommal járó procedúrák esetén is szíve szerint altatást kérne. Manapság különféle hatású (és árú) szerek állnak rendelkezésre. Mindenképpen érdemes előzetesen megkérdezni, hogy ebben a viszonylatban mire számíthatunk.
  6. Garancia
    Műszaki cikkeknél, gépjárműveknél természetes számunkra, hogy garancia jár. A megfelelő szájhigiénia betartása és a rendszeres kontrollvizsgálatok esetén ez így kell legyen a fogpótlások, kezelések esetén is!
  7. Árak
    A legtöbb fogászat honlapján megtekinthetők az árak, így nemigen érhet minket meglepetés. Nem véletlenül tettük ezt az utolsó helyre. A pénztárcánk kímélése fontos szempont, de nem szabad, hogy ez legyen az egyetlen, ami alapján döntünk. Érdemes lehet megfizetni a kínált modernebb kezeléseket, legújabb anyagokat, illetve az árban foglalt garanciális lehetőségeket is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megvegyem.blog.hu/api/trackback/id/tr1413753638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása